Slider

News and Projects

News, projects, exhibitions and film and picture gallery of Iran Mechatronic Industries Company

Articles

Articles and researches of Iran Mechatronic Industries Company

Hydraulic valve

Definition and types of hydraulic valves

Read more

 Hydraulic unit

Definition and types of hydraulic units

Read more

hydraulic pump

Definition and application of hydraulic pumps

Read more

Hydraulic Cylinders

Article on hydraulic cylinder and its types

Read more

 

Our customers and partners even more ...

یونیت هیدرولیک

به مجموعه ای از مخزن هیدرولیک، الکتروموتور، شیر آلات کنترل فشار، دبی و جهت و ادوات مختلف دیگر که بر روی سامانه ی هیدرولیکی نصب شده است یونیت هیدرولیک گفته می شود. وظیفه ی مجموعه ی هیدرولیک تأمین دبی و تعیین مسیر جریان سیال و همچنین کنترل فشار آن نیز می باشد. یونیت هیدرولیک دارای نام های مختلف دیگری از جمله پاورپک، پاورپونیت و یونیت قدرت نیز می باشد.

یونیت هیدرولیک با توجه به نیاز پروژه های در حال اجرا از فشار کاری 100 الی 350 بار ساخته خواهد شد. در صورتی که در طراحی مدل هایی از پاور پک هیدرولیک تغییراتی اعمال شود و در مدل های ویژه ای از آن امکان افزایش فشار تا محوده ی 1000 بار نیز موجود می باشد.

در واقع برای تامین قدرت مجموعه های یونیت هیدرولیک از موتورهای تکه فاز یا سه فاز استفاده می گردد که نوع تک فاز آن می تواند قدرت برق تا 2.2 کیلو وات را پشتیبانی کند و همچنین نوع سه فازه ی آن نیز می تواند تا توان 160 کیلووات را مورد پشتیبانی قرار دهد.

با توجه به استاندارد IEC، در صورتی که منبع تولید انرژی، توان موتور الکتریکی باشد آنگاه این قابلیت را خواهید داشت تا میزان رده بندی توان و ابعاد موتور آن را انتخاب نمائید.

در صورتی که یونیت هیدرولیک به صورت خاصی نیز طراحی شده باشد می توان از الکتروموتور با توان های بالاتر و همچنین جایگزین آن با موتورهای دیزلی نیز استفاده نمود.

انواع پاوریونیت هیدرولیک

یونیت هیدرولیک نیز می تواند با توجه به نوع چیدمان شیرآلات و قطعات واسطه و همچنین الکتروموتور نیز به صورت های گوناگون نیز ساخته شود. در تصویر زیر نمونه ای از یک طراحی ویژه برای یونیت هیدرولیک به نمایش گذاشته شده است که محدودیت ابعادی بیشتری در نصب دارد.

یونیت هیدرولیک

موضوعی که در اینجا قابل ذکر است آن است که سایز مخازن در طراحی سیستم های هیدرولیک تا 5 برابر روغن مصرفی نیز انتخاب خواهد شد. اما علاوه بر این پارامتر می توان گفت نوع چیدمان قطعات نیز بی تاثیر نخواهد بود. به طور مثال در صورتی که پمپ هیدرولیک و موتور کوپله شده در صورتی که به طور عمودی قرار بگیرند آنگاه می توان گفت فضای کمتری اشغال خواهد شد.

پس با توجه به این موضوع می توان گفت دو پارامتر قابل اهمیت می باشد که یکی از آن ها تعیین سطح مورد نیاز درب مخزن می باشد و دیگری آرایش و چیدمان شیرآلات و پمپ و سایر قطعات موجود در یونیت هیدرولیک.

در طراحی های مختلف اگر محدودیت ابعادی وجود داشته باشد، شکل نصب عوض خواهد شد و آرایش قطعات نیز تغییر خواهد کرد.